bet365

Bekräftat: Jesse Lingard förlänger med Manchester United

Bekräftat: Jesse Lingard förlänger med Manchester United

Har spelat för klubben sedan han var sju år gammal

Manchester Uniteds yttermittfältare Jesse Lingard har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben, som håller honom kvar på Old Trafford till 2021 och tränare José Mourinho uppges vara nöjd med mittfältaren, som har spelat i klubben sedan han var sju år.

Manchester United har höga ambitioner att nå långt i såväl Premier League som ute i Europa, men hittills under José Mourinhos första säsong som tränare har det inte riktigt blivit så. Visserligen har klubben fortfarande en plats i Europa League, där de nu skall möta Anderlecht i kvartsfinalen, och de sägs ha mycket goda chanser att vinna hela Europa League (2,35) enligt spelbolagens odds, med Lyon (4,00) och Celta Vigo (7,00) som utmanar.

I den engelska högstadivisionen går det däremot sådär och de kommer senast från ett 1-1 möte med Everton nu mitt i veckan, och har Sunderland och därefter Chelsea framåt i kalendern. Uniteds chanser att vinna Premier League (501,00) ser inte särskilt ljusa ut, men deras målsättning är att kunna kvalificera sig till Champions League, vilket det återstår att se huruvida de kommer att klara, då de för närvarande ligger på en sjätteplats, på samma poäng som Arsenal på plats fem, vilket gör dem ett intressant lag att följa.

Nu gör klubben klart på deras officiella hemsida att de har lyckats att förlänga med en av klubbens viktiga ungdomsspelare, Jesse Lingard, som kommer att stanna på klubbens lönelista. Den 24-årige yttermittfältaren har spelat i klubben sedan han var sju år gammal och har vuxit upp på Old Trafford. Engelsmannen har skrivit under ett nytt kontrakt med klubben som håller honom hos Red Devils till 2021, och dealen sägs vara värd 100 00 pund i veckan.

– Manchester United har alltid varit en stor del av mitt liv, sade Lingard till Uniteds officiella hemsida.

– Som ett lag har vi redan lyckats vinna en stor trofé den här säsongen och jag ser fram emot att hjälpa till att vinna många fler för oss under denne fantastiske tränaren, fortsatte Lingard.

– Jesse har varit i klubben sedan han var sju. Han har en god intelligens vilket, kombinerat med hans energi och begåvning, har skapat en spelare med en mycket fin framtid framför sig. Jesse är en populär spelare i laget och jag är mycket nöjd över att han har skrivit på ett nytt kontrakt, sade Mourinho.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply