bet365
bet365

Bekräftar: Zlatan Ibrahimovic stängs av i tre matcher

Efter armbågen – nu stängs Zlatan av i tre matcher

Det var i samband med Manchester Uniteds ligamatch mot Bourneomouth som Zlatan incident inträffade. Efter att ha armbågat sin motspelare i huvudet stängs han nu av i tre matcher i engelska Premier League. Svensken ska enligt uppgifter ha accepterat sitt straff. 

LÄS MER: Så mycket tjänar superstjärnorna i Manchester United

Den svenske superstjärnan Zlatan Ibrahimovic hade en tuff match i lördags mot Bournemouth. Han missade bland annat en straff och fick se sitt United tappa en poäng i kampen om att den sista platsen till Champions League.

Nu kommer dock ännu tuffare besked för svensken. FA, det engelska fotbollsförbundet, skriver idag på sin hemsida att de valt att stänga av anfallaren i tre matcher efter sin fula armbåge på Tyrone Mings.

Har accepterat avstängningen

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Zlatan Ibrahimovic

Zlatan kommer alltså att missa tre matcher. Den första är stormötet mot Chelsea i FA-cupens första omgång. De andra två är ligamatcherna mot Middlesbrough och West Bromwich. Han kommer dock vara tillgänglig i United matcher i Europa League mot Rostov.

Superstjärnan ska ha accepterat sitt straff enligt FA och Manchester United väntas inte överklaga beslutet. Avstängningen har dock skapat irritation på sociala medier och bland klubbens fans.

Uppgifter David Ospina lämnar Arsenal - tillsammans med Alexis Sanchez

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply