Bekräftar: Salomón Rondón var detaljer från Manchester United

Uppgifter: Salomon Rondón var detaljer från Manchester United

Salomón Rondón bekräftar att han var detaljer från att skriva på för Manchester United i vintras. Spelarens klubb satte dock stopp.

I vintras hämtade Manchester United in Odion Ighalo för att ersätta en långtidsskadad Marcus Rashford. Nigerianen var dock inte förstavalet för The Red Devils. Istället ska Ole Gunnar Solskjaer och tränarstaben ha önskat att hämta in en annan anfallare. Något han nu avslöjar enligt brittisk press..

Enligt Daily Mirror berättar Salomón Rondón att han var endast detaljer från att flytta till Old Trafford. Rondóns nuvarande klubb, Dalian Pro, satte dock stopp för en affär då man inte lät anfallaren lämna.

– Chansen var väldigt stor att jag återvände till England. Ägaren av min nuvarande klubb sa att hade betalt en stor summa för mig, han ville jag skulle stanna och sa att det inte fanns i tankarna att släppa mig, säger Rondón som öppnar för en återkomst till Premier League vid ett senare tillfälle.

– Det var en bra möjlighet för mig att återvända till Europa men jag stannade i Kina. Vi får se vad som händer i framtiden.

Salomón Rondón har tidigare spelat West Bromwich och Newcastle United i den engelska ligan.

SE ÄVEN: Ander Herrera: “Ville egentligen inte lämna Manchester United”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply