Barcelonas Ivan Rakitic aktuell för Manchester United

Mourinho vill värva Raktic

Jose Mourinho och Manchester United uppges just nu jaga Barcelonas Ivan Rakitic. En övergång som kan vara tänkbar redan till sommaren. 

Det har gått trögt för Manchester United under Jose Mourinhos regi. Tränare, som kallas för ”The Special One”, har inte alls kunnat bidra med någon kontinuitet till laget och United parkerar bussen på en sjätteplats efter elva omgångar i Premier League, redan åtta poäng bakom ettan Liverpool.

Extra tufft har det varit för United med tanke på lagets skador. Med det i bagaget vill nu Manchester-klubben förstärka truppen, och då ska Barcelonas Ivan Rakitic var ett namn på Mourinhos önskelista.

Försöker sig på Özil

Barcelona-mittfältaren ses som en mer rimlig övergång till United då kroaten ska vara missnöjd med att kontraktsförhandlingarna dragit ut på tiden, eftersom det katalanska storklubben just nu även förhandlar med superstjärnan Luis Suarez.

Förutom Rakitic har det även ryktats om att Manchester United ska vara redo att lägga ett superbud på Arsenal-stjärnan Mesut Özil. Klubben ska då vara beredda att erbjuda tysken en årslön på 150 miljoner kronor. Dock är mittfältaren just nu i nya kontraktsförhandlingar med Arsenal.

Förutom Özil och Rakitic ryktas det om att Mourinho vill se Antonie Griezmann, Diego Godin eller Raphael VaraneOld Trafford till nästa säsong. Något dock samtliga tre spelare, enligt uppgifter, inte ska vara särskilt intresserade av.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply