bet365

Antoine Griezmann välkomnas av Manchester United-duon

Antoine Griezmann välkomnas av Manchester United-duon

Griezmann kopplas ihop med Manchester United

Antoine Griezmanns framtid i Atlético Madrid är fortfarande oviss. Nu välkomnas stjärnan av Ander Herrera och Juan Mata i Manchester United.

Under de senaste säsongerna har Antoine Griezmann gått från att vara en talangfull spelare till att vara en stjärna av yttersta världsklass. Under sommarens EM i Frankrike visade han verkligen vilken nivå han håller när han tog sitt land till final i mästerskapet och i Atlético Madrid har han burit ett tungt ansvar på sina axlar. Hans imponerande insatser har inte gått andra klubbar förbi, och rykten har placerat honom i klubbar som Real Madrid och Arsenal.

SE ÄVEN: Fem anledningar till att Antoine Griezmann kan gå till Manchester United

Men framförallt har anfallaren kopplats ihop med Manchester United. José Mourinho har länge haft honom på sin transferradar och kommer försöka få till en affär med den spanska klubben under sommarens transferfönster. Nu välkomnas han även av United-spelare, då Ander Herrera och Juan Mata fick frågan om Griezmanns vara eller icke vara på Old Trafford efter Europa League-segern i finalen mot Ajax.

– Han är en briljant spelare, helt fenomenal, han är en stjärna och alla lag i världen skulle vilja ha honom, säger Herrera till Cadena Sur.

– Jag repsekterar Atletico och deras fans så jag vill bara säga att han är fortsatt deras spelar, fortsätter han.

Även Mata skulle vilja ha honom som lagkamrat i United.

– Jag känner honom inte men han känns som en bra person, jag vet inte vad som kommer att hända men självklart tycker jag om honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply