Anthony Martial irriterad på Zlatan Ibrahimovic efter tröjbytet

Anthony Martial irriterad på Zlatan Ibrahimovic efter tröjbytet

Svensken tvingade fransmannen att byta nummer

Han kom. Han såg. Han tog nummer nio. 
Zlatan Ibrahimovic valde nummer nio när han flyttade till Manchester United, vilket innebar att Anthony Martial snällt fick byta. Men enligt fransmannens agent var Martial inte glad över bytet. – Han blev irriterad och besviken, säger han till RMC Sport. 

Zlatan Ibrahimovic flyttade som bekant till Manchester United i somras efter fyra år i Paris Saint-Germain. I sin nya klubb fick han en stor lön och även  mandat att själv välja tröjnummer. Svensken valde nummer nio, ett nummer han tidigare haft i Ajax, FC Barcelona och Juventus. Det innehar dock att lagkamraten Anthony Martial tvingades byta tröja till nummer elva.

“Han blev irriterad”

Ingen stor sak kan tyckas, men enligt Martials agent Philippe Lamboley har bytet irriterat fransmannen.
– Jag vill inte ljuga för er. Så ja, det påverkade honom. Ja, han blev irriterad. Ja, han var besviken… i två dagar. Men han är professionell, säger Lamboley till RMC Sport och säger sedan. Personligen accepterade jag inte det är beslutet som jag tycker är onödigt och respektlöst mot min spelare. Jag har sagt detta till klubbledningen i Manchester United. Men vi har accepterat och vänt blad, men det är svårt att släppa det.

Dålig start i nya numret för Martial

Kanske har tröjbytet påverkat Anthony Martial även på planen. 20-åringen har varit petad mycket, och på sina fyra starter i ligan bara gjort ett mål och två assist. Fransmannen värvades förra sommaren från AS Monaco för över 600 miljoner kronor och gjorde, med nummer nio, förra säsongen 11 mål i Premier League.
Inte heller Zlatan har haft någon bra inledning på sin United-karriär och gått elva matcher utan mål sedan succéstarten i augusti. Kanske hade det varit bäst för alla om Zlatan hade valt något annat nummer…?

LÄS MER: SÅ MYCKET TJÄNAR ZLATAN I UNITED

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply