Alexis Sanchez: uttråkad, ignorerad och ensam?

Alexis Sancehz uttråkad, ignorerad och ensam

Tufft första år för Alexis Sanchez

För knappa ett år sedan lämnade Alexis Sanchez Arsenal, med förhoppningen om att vinna titlar i Manchester United. Men allt har inte gått som han hoppats på.

På 28 matcher har det blivit blott fyra mål i Premier League för Alexis, när han burit United–tröjan. Ett facit som förstås varken han själv, fans eller klubben är nöjda med.

Samtidigt skriver The Times att sydamerikanen har det svårt att passa in. Han pratar egentligen bara med De Gea, Juan Mata och Romelu Lukaku, samtidigt som han uppges vilja lämna, då han inte gillar Jose Mourinhos spelstil.

Kan komma att lämna United?

TITTA: Manchester United löner

Paris Saint-Germain sitter och planerar inför den kommande säsongen. Det finns flertalet namn som man vill hämta in och ett av de största är Alexis Sanchez från Manchester United. Chilenaren har inte alls hittat formen på Old Trafford under sitt första år i klubben och nu skriver brittisk press om att det kan bli en flytt under sommarens transferfönster.

Det är The Sun som skriver att den franska huvudstadsklubben är väldigt intresserade av att hämta in Alexis som skulle komma för en mindre summa eller eventuellt gratis. Uniteds klubbledning ska ha haft möten om att möjligtvis göra sig av med 29-åringen efter säsongen och nu är alltså PSG favoriter till att få till en affär.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365