Manchester United vill värva Gianluigi Donnarumma

Manchester United vill värva Gianluigi Donnarumma
bet365

Gianluigi Donnarumma på Uniteds radar

Enligt Sunday Express ska Manchester United vilja värva AC Milans 17-årige målvakt Gianluigi Donnarumma som ersättare till David de Gea.

Många av Europas största klubbar följer AC Milans målvaktstalang Gianluigi Donnarumma med en lupp. Klubbar från både La Liga och Premier League sägs vara villiga att köpa loss 17-åringen som gjort stor succé denna säsong i den rödsvarta klubben då han vid ung ålder har tagit startplatsen från Diego López som nu ryktas vara på väg att lämna klubben.

Enligt den engelska tidningen Sunday Express ska nu Manchester United vara intresserade av målvakten för att ersätta David de Gea som sägs vara så gott som klar för en flytt till Real Madrid. Tidningen menar att en möjlig då AC Milan kan få en stor summa pengar för en målvakt som fortfarande är väldigt ung men det är oklart om San Siro-klubben kan tänka sig att släppa målvakten som tidigare uttryckt sin vilja om att stanna i klubben och bli Milans Gianluigi Buffon.

I början av mars månad skrev även vi på Silly Season Sverige om att AC Milan vill förlänga med Gianluigi Donnarumma men det återstår att se om Milan kan tänka sig att släppa sin guldklimp om ett högt bud kommer.

Spelarens marknadsvärde ligger på drygt fem miljoner euro enligt Transfermarkt men skulle Milan öppna för en affär kommer priset att vara mycket högre än så.

Donnarummas nuvarande kontrakt går ut 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply