Manchester United släpper inte intresset för David Alaba

Manchester United släpper inte intresset för David Alaba

David Alaba till Manchester United?

Enligt de senaste rapporterna från brittiska medier ska Manchester United vara beredda att lägga ett högt bud på David Alaba för att värva österrikaren redan i vinter.

Manchester United fortsätter med sin kräftgång. Laget har tagit 19 poäng på de tolv matcher man spelat i Premier League denna säsong och i skrivande stund ligger man på en sjätteplats. Lagets insatser har varit långt ifrån godkända och nu ska man enligt flera brittiska medier värva in en försvarare för att täppa igen hålen i det röda försvaret. Enligt bland annat Daily Mirror sägs man ha följt David Alaba som för närvarande spelar i Bayern München och United ska vara beredda att betala upp emot 80 miljoner euro för vänsterbacken vars nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021. Spelaren har för närvarande en lön på 90.000 euro i veckan och  lönekuvertet skulle förstoras ganska mycket om det skulle bli en övergång till Old Trafford. United har en av de största lönebudgetarnaPremier League och ser ut att försöka värva sig ur den kris som man satt sig i denna säsong.

Samtidigt som Manchester United bestämt sig för att värva David Alaba har även stadsrivalen Manchester City gett sig in i kampen om att värva den Wien-födde försvararen.
Manchester United möter Feyenoord i Europa League på torsdagskvällen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply