Manchester United jagar Virgil van Dijk

bet365
Manchester United jagar Virgil van Dijk
bet365

Southamptons mittback är eftertraktad

Manchester United vill stärka sin svaga backlinje och söker efter den rätte försvararen att hålla skutan flytande, och de tror sig ha funnit den i Southamptons Virgil van Dijk, som anslöt till klubben tidigare i höstas.

Southamptons nyförvärv Virgil van Dijk har hittills varit en riktig hit och han har gjort ett stort intryck på klubben. Den 25årige mittbacken har redan fått förtroendet att bära kaptensbindeln under klubbens Europa Leaguematcher och han har hittills spelat 90 minuter i varenda en av Southamptons matcher.

Han har gjort ett så stort intryck att Manchester Uniteds tränare Jose Mourinho har fått upp ögonen för den holländske landslagsmannen och sägs vilja värva honom skriver den engelska tidningen The Mirror. Mourinho sägs vara ute efter van Dijks ledarskap och aggressiva spelstil som han tror är det som saknas i Uniteds trupp. Utöver Eric Bailly, som värvades i somras för hela 30 miljoner pund, och Antonio Valencia, så anses försvaret vara för svagt för Mourinhos del och han tycker att de saknar den mentala styrka som krävs.

Mourinho, som kom till United i somras efter att Louis van Gaal sparkades, har fått i uppdrag att återigen föra tillbaka United till deras forna glansdagar, ett förtroende han fick i form av en av världens bästa tränare. Men hittills har den portugisiske tränaren haft en svår tid i klubben och resultaten har inte riktigt gått hans väg.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply