Zlatan välkomnar Victor Nilsson-Lindelöf

Zlatan välkomnar Victor Nilsson-Lindelöf

Mittbacken är otroligt het på marknaden

Sveriges mittbacksklippa Victor Nilsson-Lindelöf har gjort succé ute i Europa och är numera en självklar del av Benficas startelva, och han har fått alarmklockor att börja ringa hos flera stora klubbar ute i Europa, och nu kommenterar landsmannen Zlatan Ibrahimovic på mittbackens framgångar.

Victor Nilsson-Lindelöf har på enbart något år gått från att vara en bänkvärmare i sitt klubblag Benfica till att bli en självklar del av den portugisiska klubbens startelva. Han har även blivit uppkallad till det svenska landslaget och efter Sveriges sorgliga uttåg ur EM var det Nilsson-Lindelöf som ansågs vara en av de som hade presterat bäst. Den blott 22-åriga mittbacken har gått från klarhet till klarhet och det har uppmärksammats runt om i övriga Europa, med den unge försvararen som har kopplats ihop med en hel del stora klubbar, till exempel Manchester United, Napoli, Milan, Inter och Juventus.

Nu har landsmannen och för detta landslagskollegan Zlatan Ibrahimovic uttalat sig om försvararens otroliga framgång, och menar på att det finns en chans att Nilsson-Lindelöf kan komma till United, vilket han skulle välkomna. Tränare José Mourinho har sedan ett tag tillbaka sökt högt och lågt efter försvarare att förstärka backlinjen med, och den svenske mittbacken skulle kunna vara perfekt.

– Om han (Nilsson Lindelöf) är tillräckligt bra för United? Han är redo för de stora klubbarna där ute, sade Zlatan enligt Manchester Evening News via Viasat Fotboll.

– Jag tycker att Victor gör stora saker, han spelar bra i Benfica och mycket ansvar i landslaget nu, han växer.

– Det är upp till honom vad han vill och vilken situationen som är bäst för honom. Jag vet att han är het på marknaden, så låt han göra rätt val, avslutade Ibra.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply