Så ska Los Angeles FC locka Zlatan Ibrahimovic över Atlanten

Kan lämna Manchester United – men ändå spela där nästa säsong

Den svenske superstjärnan Zlatan Ibrahimovic framtid är allt annat än glasklar just nu. Med rykten om övergångar från alla håll och kanter blir det till svårt att veta varken in eller ut. Nu kommer dock engelska The Sun med uppgifter om att Los Angeles FC har en tydlig plan på hur de ska få supersvensken att flyga över Atlanten.

Zlatan Ibrahimovic har haft en lång och framgångsrik karriär. Han har spelat i bland annat Nederländerna, Italien, Spanien och Frankrike och svensken har vunnit ligatitlar med varje lag han spelat för. Utom ett.

I England och Manchester United saknas en trofé; den åtråvärda Premier League-bucklan. Den här säsongen ser det ut som att Chelsea enkelt rider ur stormen och vinner ligan. Men nästa år har United stora planer.

Kan bli utlånad till United

Men om supersvensken kommer att vara med i dessa planer är inte alls lika klart. Enligt den engelska tidningen The Sun kommer Zlatan att finnas med i framtidsplanerna. Dock som Los Angeles-spelare.

The Sun skriver att Los Angeles FC nu förbereder en monsterlön för Zlatan Ibrahimovic på 55 miljoner kronor per år, vilket skulle göra honom till den bäst betalda spelaren i USA och Kanada. Men eftersom MLS och Premier Leagues säsongen inte pågår samtidigt kommer Zlatan Ibrahimovic då att lånas ut till Manchester United för att kunna hjälpa Manchester-klubben till en Premier League-titel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply