Atletico Madrid-presidenten: Manchester United har ett svagt lag

Presidenten sågar Manchester United – “De har ingen bredd”

Manchester United uppges vilja lägga beslag på Atletico Madrid-anfallaren Antonie Griezmann, något som får klubbens president att bli irriterad.
– Man kan undra om de inte har någon bredd i sin klubb, säger klubbens president Enrique Cerezo enligt engelska Sky Sports.

Manchester United förbereder sig just nu, enligt flera eniga källor, på att lägga ett monsterbud på Atletico Madrids franske anfallare Antontie Griezmann. Förutom det planerar de att övergången ska innehålla den svenske mittbackstalangen Victor Nilsson Lindelöf.

När det gäller övergången av Griezmann har det varit långt ifrån bara positiva reaktioner. Uniteds tränare, Jose Mourinho, har exempelvis sagt att han anser ett försök av att köpa anfallaren skulle vara slöseri på tid för samtliga inblandade.

“Har de en svag trupp?”

Nu kommer även kritiken från spanskt håll. Då Manchester United försöker erbjuda Antonie Griezmann en enorm lön för att ansluta sig till klubben, något som inte La Liga-klubben kan matcha. Det har fått klubbens president att rasa.

– Jag förstår inte varför de måste värva såhär? Har de en sån dålig trupp? Är laget så svagt? Det är konstigt, tycker jag. Själv tror jag på kontrakt, att man spelar i det lag tillhör tills kontraktet går ut, förklarar Atletico Madrids president enligt den engelska sajten Sky Sports.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply