Zabaleta: Pep Guardiola lät mig inte lämna

bet365
Zabaleta Pep Guardiola lät mig inte lämna

Pablo Zabaleta var en av de första stjärnorna som anslöt sig till Manchester Citys nya lagbygge. 2008 lämnade argentinaren Espanyol efter tre år i Barcelona-laget, för att förstärka ett storsatsande Manchester City.Den enorma satsningen tog fart och det skulle inte dröja länge innan fler stjärnor, som David Silva och Sergio Aguero, skulle komma att anslut sig till Manchester-laget. Det har hackar aningen för City, men de har utan tvekan etablerat sig i toppen av Premier League och slåss ständigt om CL-platserna.

En som dock inte fick lämna var ytterbacken Zabaleta.

– Det blir svårt att hitta någon. Pablo (Zabaleta) har en enorm erfarenhet på den här nivån, säger Pep Guardiola enligt Sky Sports.

Dröjde längre än med de andra

SE HÄR: NHL stream

För trots att argentinaren ville lämna under flera säsongen så var det inte förrän i januari 2017 som han fick chansen att gå till en annan klubb för att få mer speltid. Något han skyller tränaren Guardiola på.

– Det fanns ett bud från till exempel Roma, men han (Pep Guardiola) lät mig inte lämna, säger försvararen i en intervju med Sky Sports Italia.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply