Yaya Tourés agent till attack mot Pep Guardiola

Yaya Tourés agent till attack mot Pep Guardiola

Stjärnans agent hävdar att hans adept behandlats dåligt av Pep Guardiola

Yaya Tourés agent Dimitri Seluk tycker inte att ivorianen behandlats rättvist av Manchester Citys nye tränare Pep Guardiola. Enligt agenten valde spanjoren att behålla Touré för att göra honom till åtlöje. 

Yaya Touré var en av de spelarna  som många trodde att Pep Guardiola skulle göra sig av med när han tog över klubben efter Manuel Pellegrini i somras. Så blev det dock inte utan den spanske tränaren valde att behålla mittfältaren, som fått sparsamt med speltid under inledningen av säsongen. Nu går den ivorianske landslagsmannens agent, Dimitri Seluk, till attack mot Guardiola.

– Jag frågade Manchester City om de ville att Yaya (Touré) skulle lämna i somras och de sa att han fanns med i framtidsplanerna. Men står det klart att det inte stämde. Jag tror att planen var att förnedra Yaya och alla andra spelare som gjort historia i Manchester City de senaste sex åren, säger Dimitri Seluk till The Mirror.

Enligt Seluk kan inte Guardiola hantera stora personligheter.

Yaya Touré är inte ensam. Joe Hart och Samir Nasri fick också lämna för att de är stora personligheter. Pep vill inte jobba med män. Han vill jobba med spelare som är väldigt unga så att han kan kontrollera dem som barn, säger Seluk och fortsätter.

– Pep ler mot dig. Han får dig att tro att du är hans bästa vän – sedan bedrar han dig.

Kommer inte lämna i vinter

Enligt Dimitri Seluk kommer Yaya Touré trots den nuvarande situationen inte lämna Manchester City i vinter.

– Yaya kommer inte lämna i januari. Det skulle kanske göra det enklare för ledningen, men han kommer inte ta den enkla vägen ut, säger Seluk till The Mirror.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply