bet365

Yaya Toure kan lämna City för USA

Yaya Toure kan lämna City för USA

Lämnar Manchester City – för New York FC City?

Det kan minst sagt bli ett city-byte för Yaya Toure. Manchester City-profilen ryktas nämligen lämna Manchester för New York. Något som kan ske redan till det stundande januarifönstret.

En av de spelare som var med och tog Manchester City från ett mellanmjölksgäng till toppen av Europa var Yaya Toure. Den förre Barca-mittfältaren kom in perfekt i Citys lagbygge och var en av de mest tongivande spelarna under många år. Det var, och är, även Kun Aguero, och nu kan båda spelarna komma att lämna.

När den nya tränaren Pep Guardiola anslöt sig så bänkades genaste Yaya, något som bland annat gjorde att Toures agent började bråka med Pep.

Kan lämna Manchester City

Det gjorde förstås inte att relationen blev bättre mellan mittfältaren och tränaren, men nu verkar det hela ha lugnat sig. Däremot så kan den forne storstjärnan nu lämna City. Men klubbmässigt sett inte så långt bort.

Det ska handla om New York City FC, en klubb som ägs av samma person som äger Manchester-laget. Därför tror många att Yaya kommer lämna i vinster, men sedan bli utlånad tillbaka till PL-ettan under våren. Ungefär så som Frank Lampard gjorde för några säsonger sedan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply