Uppgifter: Nicolas Otamendi lämnar Manchester City

Uppgifter: Nicolas Otamendi lämnar Manchester City
bet365

Otamendi lämnar City

Argentinaren som värvades från Valencia sommaren 2015 har tappat in startplats på Etihad Stadium. Nu sägs han vara på väg att lämna Manchester City.

Nicolas Otamendi är inne på sin fjärde säsong när det kommer till spel i Manchester City. Argentinaren kom som en storvärvning från spanska Valencia i augusti 2015 och har under stora delar av tiden varit startspelare hos The Citizens. Nu har han dock tappat sin plats i startelvan och enligt brittisk press kan argentinaren nu vara på väg att lämna ledarna i Premier League.

Det är Goal som skriver att Otamendi efter att ha fått sparsamt med speltid under säsongen bestämt sig för att lämna Manchester City. Under Pep Guardiola har mittbacken fått allt mindre speltid Otamendi anser att att han inte haft samma chanser som sina lagkamrater för att ta en plats i elvan.

Den före detta Valencia-spelaren sägs nu leta efter en ny klubb att flytta till men ännu har inga potentiella klubbar nämnts. Otamendi har fortfarande tre år kvar på sitt kontrakt med Man City och det återstår att se om han lämnar och hur mycket summan i så fall skulle ligga på. Manchester City betalade 44,6 miljoner euro för att få till en övergång för spelaren när han anslöt under 2015.

SE ÄVEN: United utmanar Manchester City om Aaron Wan-Bissaka

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply