Uppgifter: Mauricio Pochettino kopplas ihop med City och United

Uppgifter: Mauricio Pochettino kopplas ihop med City och United

Mauricio Pochettino har varit klubblös sedan han fick sparken från Tottenham för snart ett år sedan. Nu kan han istället ta över en av klubbarna i Manchester.

Varken Ole Gunnar Solskjaer eller Pep Guardiola sitter speciellt säkert på sina tränarposter. Resultaten har inte gått tränarnas väg under de senaste säsongerna och vid flera tillfällen har de båda ryktats kunna lämna sin tränarpost. Nu kommer uppgifter om att en tränare är aktuell för att ta över antingen Manchester City eller Manchester United.

Enligt Daily Mirror ska Mauricio Pochettino finnas på önskelistan hos de båda storklubbarna om man bestämmer sig för att byta tränare. Ole Gunnar Solskjaer sägs sitta löst om resultaten inte går lagets väg i de kommande matcherna samtidigt som Pep Guardiola inte ska vara intresserad av att förlänga sitt kontrakt med The Citizens.

Pochettino har tidigare kopplats ihop med en flytt till antingen Real Madrid eller FC Barcelona. Argentinaren har tidigare tränat klubbar som Tottenham, Espanyol och Southampton.

SE ÄVEN: Uppgifter: PSG och Juventus gör upp om David Alaba

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply