Uppgifter: Manchester City vill köpa João Félix

Uppgifter: Manchester City vill köpa João Félix

Manchester City ser inte ut att förlänga kontraktet med Sergio Agüero. Nu vill man värva João Félix som ersättare till argentinaren.

Det mesta tyder på att Manchester City och Sergio Agüero går skilda vägar till sommaren. Argentinaren som spelat i klubben sedan sommaren 2011 sitter på ett utgående kontrakt och de båda parterna ser inte ut att komma överens om ett nytt kontrakt.

Nu rapporterar tv-kanalen Deportes Cuatro att The Citizens vill ersätta 34-åringen med Atlético Madrids stjärna João Félix. Portugisen är inne på sin andra säsong i Atlético Madrid och har inte riktigt haft den utveckling som tränaren Diego Pablo Simeone hoppats och nu kan det bli en flytt till Etihad Stadium för 22-åringen.

Manchester City var intresserade av Félix redan innan flytten till Atlético Madrid, dock valde portugisen en flytt till den spanska huvudstadsklubben.

Denna säsong har det blivit tio mål och fem assist på 31 matcher för João Félix i Atlético Madrid. Spelaren har kontrakt till och med sommaren 2026 och en utköpsklausul på 300 miljoner euro.

SE ÄVEN: Agenten erbjuder Cristiano Ronaldo till Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply