Uppgifter: Ferran Torres detaljer från Manchester City

Uppgifter: Ferran Torres detaljer från Manchester City

Spanjoren som slagit igenom i Valencia ska vara endast detaljer från att skriva på för Manchester City. Det rapporterar spansk media.

Valencia är väldigt nära att sälja Ferran Torres till Manchester City. Det rapporterar spansk media under natten till fredag. För drygt en och en halv vecka sedan sades Torres vara överens med City om ett kontrakt. Nu ska även de båda klubbarna vara överens om en affär.

Det är den spanska radiokanalen Cadena SER som kommit med uppgifterna om att förhandlingarna mellan de båda klubbarna ska vara långt gångna och att det endast är en tidsfråga innan mittfältaren byter Mestalla mot Etihad Stadium. Radiokanalen menar att om förhandlingarna fortsätter som i dagsläget kommer affären att bli officiell under de kommande dagarna.

Det är fortfarande oklart hur mycket Manchester City kommer att betala för spelaren vars utköpsklausul ligger på 100 miljoner euro. Den engelska storklubben sägs dock vilja inkludera mittfältaren Yangel Herrera i en affär för att få ner prislappen och värderar spelaren till 15 miljoner euro. En summa Valencia dock ska se som överdrivet och vill istället få in venezuelanen på lån.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal erbjuder jättekontrakt till Aubameyang

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply