Uppgifter: City har bestämt sig – ska köpa loss Lautaro Martínez

Uppgifter- City har bestämt sig - ska köpa loss Lautaro Martínez

City vill köpa loss Lautaro Martínez

Den engelska storklubben vill hämta in en långvarig ersättare till Sergio Aguero. Nu sägs Manchester City ha bestämt sig för att betala utköpsklausulen för Lautaro Martínez.

Flera av Europas största klubbar vill värva Inters anfallare Lautaro Martíngez. Argentinaren har slagit igenom efter flytten till Serie A för två säsonger sedan och har ständigt kopplats ihop med en flytt. Det har varit framför allt Atlético Madrid, Barcelona och Paris Saint-Germain som det pratats mest om när det kommer till en flytt för stjärnan. Nu kommer uppgifter om att det kan bli en flytt till de brittiska öarna för Martínez.

Det är Daily Express som under söndagsmorgonen skriver att Manchester City ska ha bestämt sig för att betala de 111 miljoner euro för att aktivera spelarens utköpsklausul. Enligt tidningen ska The Citizens ha bestämt sig för att betala summan i juli månad för att vinna kampen om succéanfallaren.

Enligt Mundo Deportivo ska Barcelona inte ha gett upp hoppet om att köpa Martínez då Antonio Conte är intresserade av flertalet spelare som kan gå i motsatt riktning. Därbland Rafinha, Ivan Rakitic eller Carles Aleñá.

SE ÄVEN: Uppgifter: Sevilla intresserade av Hector Bellerín

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply