Pierre-Emerick Aubameyang är på väg till Manchester City

Pierre-Emerick Aubameyang är på väg till Manchester City

Dortmunds anfallare är på väg till England

Enligt Mundo Deportivo är Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang på väg att flytta till Manchester City.

Manchester City fortsätter att jaga spelare. Det har man gjort enda sedan det blev klart att Pep Guardiola tar över klubben. Igår sades det att Nolito är klar för Manchester City. Nu verkar en till spelare vara på ingång.

Spelaren det handlar om den här gången är Borussia DortmundPierre-Emerick Aubameyang. Enligt Mundo Deportivo är Manchester City och Dortmund överens om en övergång för anfallaren från Gabon. Dock så ska den engelska klubben ännu inte vara överens med spelaren själv. Det påstås att Aubameyang och City sitter i förhandlingar för tillfället, där anfallaren sägs vilja ha ett kontrakt som sträcker sig över fem år och ger honom tolv miljoner euro per säsong.

Nu talar det mesta för att Aubameyangs tid i Tyskland är över. Han kom till Dortmund sommaren 2013. Då lämnade han Saint-Etienne. Efter tre år i klubben verkar det nu som att anfallaren är på väg mot ett nytt äventyr i en ny klubb och en ny liga.

Aubameyang är inte den enda spelaren som Manchester City försöker värva från Bundesliga. Igår kom uppgifter som hävdade att Manchester City kommer att försöka värva Leroy Sane efter EM.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply