Pep Guardiola jagar Toni Kroos igen

Pep Guardiola jagar Toni Kroos igen

Vill locka Kroos till England

Enligt Marca vill Pep Guardiola värva Real Madrids Toni Kroos till Manchester City i sommar.

Toni Kroos har på den senaste tiden kopplats ihop med en flytt från sin nuvarande klubb Real Madrid. Arsenal sägs ha lagt ett bud på Toni Kroos och Toni Kroos ryktas vara nummer ett på Manchester Uniteds önskelista. Nu forsätter ryktena om en flytt för tysken, och den här gången handlar det återigen om en klubb från Premier League.

Enligt Marca kommer Manchester Citys kommande tränare Pep Guardiola försöka locka Kroos till att skriva på för den nuvarande ligafyran i England. Kroos ryktas vara en personlig favorit hos den spanska tränaren och sägs vara Guardiolas förstaval som potentiell värvning på mittfältet. De båda jobbade med varandra redan säsongen 2013-2014, då Guardiola tränade Kroos i Bayern München.

Det här är inte första gången som Real Madrids mittfältare har kopplats ihop med en flytt till Etihad Stadium. För en månad sedan uppgavs det att Manchester City ville värva honom.

Det är dock tveksamt om Kroos vill lämna Real Madrid i sommar, trots ett stort intresse från flera klubbar. Spelaren sägs trivas bra på Santiago Bernabeu och är inställd på att vinna titlar med sin nuvarande klubb. Hans kontrakt med klubben går ut 30e juni 2020, vilket gör att han även skulle vara väldigt dyr att värva för andra klubbar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply