Officiellt: Manchester City värvar Marlos Moreno

Officiellt: Manchester City värvar Marlos Moreno

Anfallaren skriver på ett femårskontrakt

Manchester City har gjort ännu en ny värvning, denna gång i form av den unge och lovande colombianske anfallaren Marlos Moreno, från Atletico Nacional på ett femårskontrakt, anfallaren kommer dock bli utlånad under första säsongen.

Pep Guardiola har slagit till igen och färdigställt ännu en värvning. Den spanske tränaren är väldigt ambitiös och verkar inte dra sig för att kräva det han vill ha, men det återstår att se huruvida han kommer att kunna skörda från det. Tidigare under sommaren har det redan gjorts sex stycken värvningar till klubben i form av Leroy Sané, Ilkay Gundogan, Nolito, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Jesus och Aaron Mooy. Nu kommer en till för att ansluta och det handlar om en ung colombiansk talanganfallare.

Manchester City har gjort det officiellt på sin hemsida att de har färdigställt transfern av 19årige Marlos Moreno från den colombianska klubben Atletico Nacional. Moreno har skrivit under ett kontrakt på fem år med klubben. Dock så kommer han inte direkt att vara en del av Guardiolas planer utan han skickas först ut på lån till La Ligaklubben Deportivo La Coruna tills slutet av säsongen 2016/17.

– City är en av de bästa klubbarna i världen. Det kommer att bli trevligt att få uppleva att vara del av en så stor klubb. Jag vill göra det mesta utav det, sade Moreno till klubbens officiella hemsida.

– Pep Guardiola är en av de bästa tränarna i världen. Jag tror att han gillar unga spelare väldigt mycket och han kan förbättra unga spelare taktiskt och tekniskt. Det kommer att bli fantastiskt att jobba med honom och att vara del av ett fantastiskt lag, avslutade Moreno.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply