Officiellt: Jack Grealish klar för Manchester City

Officiellt: Jack Grealish klar för Manchester City

Jack Grealish skriver på för Manchester City. Det bekräftar den engelska storklubben sent på torsdagskvällen. 25-åringen har skrivit på ett sexårskontrakt.

Det var länge stor uppståndelse kring Jack Grealish. Spelaren ryktades till bland annat Manchester United, Chelsea, Liverpool och Manchester City. Tillslut blev det den sistnämnda klubben som drog det sista strået. Detta för en prislapp på drygt 105 miljoner pund. På sin officiella hemsida bekräftar City att spelaren ansluter från Aston Villa och skriver på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2027.

Under sin tid i Aston Villa stod Grealish för 213 framträdanden på åtta säsonger där det blev 32 mål och 43 assist. I en kommentar till Manchester Citys hemsida säger Grealish att det är en dröm som blir sann att skriva på för City.

– Jag är otroligt glad över att ha skrivit på för Manchester City. Det är det bästa laget i landet med en tränare som är ansedd vara den bästa i världen. Det är en dröm som går i uppfyllelse att vara en del av denna klubb, säger Grealish.

SE ÄVEN: Officiellt: Leo Messi lämnar FC Barcelona

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply