bet365

Mbappe fortfarande på Citys önskelista

Mbappe fortfarande på Citys önskelista

Ryktena fortsätter – kan bli transferrekord

Under gårdagen påstod Mail On Sunday att Kylian Mbappe kan vara på väg till Manchester City, något som det fortsätts att pratas om.

Manchester City har gjort både många och dyra köp genom tiderna – något som inte verkar förändras. Under dagen skriver Sun On Sunday att Pep Guardiola vill värva PSG-stjärnan Kylian Mbappe. För hur mycket? 200 miljoner pund, alltså en bra bit över två miljarder kronor, vilket skulle innebära nytt transferrekord.

Fler klubbar intresserade

SE HÄR: NBA TV-tider

Tidigare under transferfönstret sålde Real Madrid sin superstjärna Cristiano Ronaldo och valde att satsa på Gareth Bale som ledaren den kommande säsongen. De eventuella affärerna med Eden Hazard och Neymar har dock inte blivit av då klubbarna kräver för mycket och det mesta tyder på att marängerna inte kommer att göra någon storvärvning under de fem sista dagarna av transferfönstret. Enligt spansk press ska det dock finnas ett namn som Los Blancos vill hämta in, om möjligt.

Som sagt. En eventuell affär hade kunnat komma att slå rekord. Det tidigare rekordet ligger alltså på 2,2 miljarder kronor, för Neymar till PSG från Barcelona. Men nu kan alltså City och Mbappe vara på väg att slå det rekordet, även om det inte lär bi med mycket.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply