Manchester City ute efter Ajax-talangen Dolberg

Juventus sluter upp i jakten på talangfulle La Liga-försvararen

Utlovas att bli ”den nya Zlatan”

Ajax blott 19-årige anfallare Kasper Dolberg har gjort en otrolig succé på den internationella fotbollsscenen efter att det uppmärksammats att tonåringen gjort åtta mål på 12 matcher och ett hat-trick på 18 minuter och nu sägs Manchester City närma sig braksuccén Dolberg, som utnämnts till ”den nya Zlatan”.

Ajax Amsterdam sitter inne på en otrolig talang i den danske, 19-årige anfallaren Kasper Dolberg. Tonåringen gjorde i helgen ett spektakulärt hat-trick inom loppet av 18 minuter och har nu åtta mål på 12 matcher, vilket har väckt intresset hos flera stora klubbar runt om i Europa, bland annat Premier League-jättarna Manchester City och Everton. Nu skriver Goal att den engelska klubben har haft scouter på plats för att hålla ögonen på anfallaren och City-scouten Sebastian Arnesen har bekräftat att de håller dansken under uppsikt.

– Vi håller väldigt nära koll på honom, berättade Arnesen.

– När det känns rätt så kommer vi att ta ett beslut om huruvida vi kommer att försöka värva honom. Han har otroligt potential. Han är lång, stark, modig och snabb. Han har en fantastisk touch, kan spela med ryggen mot mål och ta rätt beslut. Han kan avsluta från vart som helst på planen. Han är så speciell och därför är han självklart på vår radar. Om man kollar på marknaden är han precis på toppen och han kommer att veta att det finns en fantastisk framtid för honom i en stor klubb, avslutade Arnesen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply