Manchester City presenterar bud för Julian Álvarez

Manchester City presenterar bud för Julian Álvarez

Flera storklubbar är intresserade av River Plates anfallare Julian Álvarez. Nu sägs Manchester City ha presenterat ett bud på argentinaren.

Julian Álvarez, 21, är ett jagat namn i fotbollseuropa. Klubbar från England, Italien och Spanien har kopplats ihop med River Plate-anfallaren men på senaste har det varit tyst om en övergång. Nu kommer dock uppgifter om att spelaren ska ha tagit emot två erbjudanden från Manchester City.

Enligt TyC Sports ska City ha presenterat två olika erbjudanden för spelaren. Enligt tv-kanalen ska det första innebära att man värvar spelaren i januari månad för att låna ut honom till en annan klubb som tillhör City Football Group. Det andra erbjudandet ska innebära att man kommer överens med River Plate i vinter men att flytten sker i sommar, något som skulle ge argentinarna tid och möjlighet att hitta en ersättare.

TV-kanalen menar dock att inget av buden som City presenterat för River Plate ska ha uppfyllt klubbens krav på 20 miljoner euro. En summa som är spelarens utköpsklausul.

SE ÄVEN: Uppgifter: Pogba meddelar – vill lämna United för Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply