Manchester City och Tottenham överens om Walker

Kyle Walker kommer snart skriva på för Manchester City

Kyle Walker har varit jagad av en del klubbar det senaste året trots att han förlängde med Tottenham så sent som i höstas. Nu menar Sky Sports att Walker snart kommer skriva på för Manchester City då klubbarna är överens om en prislapp.

Flertalet klubbar har under det senaste halvåret kontaktat Tottenham angående en värvning av lagets högerback Kyle Walker. 27-åringen stod för en väldigt fin insats under den gångna säsongen och nu drar flera storklubbar i spelaren. Manchester City har ständigt varit i förarsätet på jakten och rapporterats vara nära högerbacken flera gånger under våren och sommaren.

Sky Sports kom med uppgifterna under torsdagseftermiddagen att klubbarna är överens om en prislapp och att Walker snart kommer skriva på för klubben.

Kostar över en halv miljard

Prislappen som Sky Sports menar är överenskommet är 50 miljoner pund, drygt en halv miljard svenska kronor. Om man dessutom gör klart med Benjamin Mendy som även Sky rapporterar om så kommer Manchester City alltså lägga en miljard på två nya ytterbackar under sommaren.

Tottenham satte också en prislapp på 27-åringen som gjort över 200 matcher för Tottenham sedan ankomsten från Sheffield United 2009. Den prislappen låg på samma pris som Sky Sports rapporterar nu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply