Manchester City närmast Juventus Paulo Dybala?

Juves Paulo Dybala het på marknaden – Manchester City nära sommarvärvning

Manchester City uppges kunna tappa sin superstjärna Sergio Aguero till Real Madrid under sommaren, och därför planerar klubben efter det. Nu rapporterar engelsk och italiensk media om att Pep Guardiolas gäng jagar Juventus-anfallaren Dybala, och att man är närmast en övergång.

Det kan mycket väl sluta med att Sergio Aguero lämnar Manchester City. Det har ryktats flitigt om att att Real Madrid, som visat intresse för argentinaren under en längre tid, nu väntas göra ett anspel på City-forwarden till sommaren.

Om läget blir sådant har Manchester City redan förberett sig. Först och främst har den unge talangen från Brasilien, Jesus, gjort tre mål på de två senaste matcherna medan City samtidigt letar en ersättare i andra klubbar.

Jagad av storklubbar

Juventus-anfallaren Paulo Dybala är ett jagat namn då han tillsammans med Gonzalo Higuain är den bäste anfallaren i Serie A. Det har förstås inte gått förbi de europeiska toppklubbarna som jagat honom en längre tid. Mest av alla har Manchester City varit ute efter argentinarens signatur.

Nu rapporterar AS från Spanien och Gazzetta dello Sport från Italien att Manchester City är närmast en övergång. Om Dybala väljer att flytta till sommaren är båda tidningarna överens om det är Manchester-klubben som kommer lyckas köpa loss honom. Troligtvis kommer PL-jätten att få betala upp emot 600 miljoner kronor för anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply