Manchester City närmar sig Kyle Walker

Manchester City närmar sig Kyle Walker

Bud på 40 miljoner pund sägs vara förberett

Tottenhams högerback Kyle Walker har ryktats vara nära en flytt till Manchester City under vårens gång, en flytt som ser allt troligare ut för båda parters del, Walker som vill vara nära familjen och Pep Guardiola som har låtit flertalet spelare lämna klubben.

Manchester City tog förra året in Pep Guardiola som tränare, i hopp om att hålla upp titeldrömmarna i klubben, men den spanske tränaren har hittills haft det svårt. Trots att han värvade in hela åtta nya spelare förra sommaren, är han ännu inte nöjd och har redan inlett sommarens värvningar med en transfer för Bernardo Silva från AS Monaco.

En annan spelare som han har kopplats ihop med under en tid är Tottenham Hotspurs Kyle Walker. Den engelske högerbacken uppges vara av stort intresse för Guardiola, som är på jakt efter att förstärka sitt försvar, och ser Walker som ett utmärkt alternativ till Citys lönelista. Enligt uppgifter till den engelska tidningen The Sun skall City komma allt närmare en värvning och de uppges ha ett bud på 40 miljoner pund redo.

Walker har varit i hetluften i Tottenham det senaste, då försvararen inte har fått särskilt mycket speltid och fick se sig bänkad för matcher som det stora Londonderbyt mellan Tottenham och Arsenal. Detta har lett till rykten och misstankar om en missnöjdhet mellan Walker och tränare Mauricio Pochettino, orsaker som ytterligare kan bidra till en flytt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply