Lämnade på grund av Ronaldo – men Pep vill inte ha Marchisio

Lämnade på grund av Ronaldo - men Pep vill inte ha Marchisio

Claudio Marchisio inte aktuell för Manchester City

Italienaren Marchisio bröt kontraktet med Juve, medan Citys De Bruyne skadade sig. Då trodde många att Marchisio skulle kunna hamna i Manchester City.

Efter att ha spelat i Juventus sedan 1993, ungdomsår inräknade, så lämnade till slut Claudio Marchisio laget. Något som fick många fans att bli upprörda över att klubben inte hanterat en trogen spelare på ett bättre sätt. Men det här öppnade upp för City, som behövde en ny central mittfältare. Dock säger Pep att det inte är något som intresserar honom just nu.

Kan gå till Milan

SE HÄR: Det tjänar Jonas Jerebko

Istället kan han hamna i Milano. För AC Milan ligger inte precis på latsidan när det kommer till värvningar. Tidigare har man stått för hela nio värvningar bara under förra sommarens transferfönster samtidigt som fler spelare kan vara på ingång. Det slutar dock inte där. Nu sägs även Claudio Marchisio kunna komma att ansluta till den rödsvarta klubben, precis som hans tidigare lagkamrat Leonardo Bonucci gjorde i fjol, även om mittbacken nu är tillbaka i Turin.

Det är den italienska tidningen Gazzetta dello Sport som kommer med uppgifterna om att spelaren ska finnas på Juventus transferlista, och ryktena om en flytt till AC Milan har inte låtit sig vänta.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply