Klart: Så länge vill Aguero stanna

Uppgifter: PSG vill värva Sergio Agüero efter säsongen

Aguero: ”Så länge vill jag stanna”

Sommaren 2011 lämnade Sergio Aguero den spanska huvudstadsklubben Atlético Madrid. Han hade då varit med och vunnit bland annat UEFA Europa League samt UEFA Super Cup med den rödvita klubben och nästa steg skulle komma att bli Manchester City. I engelska Premier League blev det succé direkt och ända sedan dess har Aguero en av de bästa anfallarna i världen. Den numera 29-årige Aguero ser ut att vara på sin sista säsong på Etihad Stadium och nu ska hans nygamla klubb varit i kontakt med honom.

Men det blev det inget av.

”Vill stanna i 10 år”

SE HÄR: Speltips NBA

För nu bekräftar Manchester City att den argentinske superstjärnan förlänger med klubben. I samma veva passar Aguero på att bekräfta hur länge han velat stanna i klubben.

– Jag har alltid sagt att jag vill spela i City i tio år, nu har jag spelat i sju, säger anfallaren enligt Sky Sports, och hintar om att det här blir hans sista kontrakt.

Nu är ”Kun” 30 år, och hans kontrakt kommer att sträcka sig till några dagar efter hans 33-årsfödelsedag, det vill säga efter den 2:e juni 2021. Och då han själv tydligt sagt att han vill stanna i tio år i klubben, och efter det här kontraktet har det blivit så många år, lär vi nu veta hur länge till Aguero spelar i Manchester City.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365