Jesus Navas nära återkomst till Sevilla

Manchester City-stjärnan Jesus Navas nära återkomst – till gamla La Liga-klubben Sevilla

Jesus Navas tid i Manchester City har inte blivit exakt som han hoppades på. Efter ett par ojämna säsonger i rad verkar det nu som om den spanske landslagsmittfältaren fått nog. Nu kan han istället återvända till sin gamla klubb i Spanien, nämligen Sevilla.

Manchester City-mittfältaren Jesus Navas är uppfostrad, och så gott som uppvuxen, i den andalusiska klubben Sevilla. Andalusierna skrev sitt första kontrakt med den snabbe ynglingen redan när han var i sina tidiga tonåringar, och under tio år tillhörde han klubben.

På ett decennium han han uträtta mycket, och bland annat blev det närmare 300 matcher bara för a-laget. 2013 valde Navas att lämna La Liga-laget för storsatsande Manchester City. Nu kan han dock vara nära en återkomst.

Gick som tåget i La Liga

Navas har haft ett par tuffa säsonger i City och har, trots relativt mycket speltid inte blivit den riktiga stjärnan som han och fansen hoppades på. Nu skriver den spanska tidningen AS att stjärnan mycket väl kan komma att lämna Manchester City för en återkomst till Sevilla.

Den spanska klubben i de södra delarna av landet har gjort en av sina främsta säsonger på flera år. De ledde rent av La Liga ett tag och har sedan flera omgångar tillbaka legat trea. Dock åkte de oväntat ut mot Leicester City i Champions Leagues åttondelsfinal.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i Manchester City

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply