Hart: ”Jag är överflödig i Manchester City”

Hart: "Jag är överflödig i Manchester City"

”Måste vara realistisk”

Manchester Citys målvakts-ikon Joe Hart, för närvarande utlånad till Torino i Italien, menar på att han inte kommer att återvända till sin moderklubb, trots att Pep Guardiola har det knivigt på målvaktsfronten för tillfället.

Joe Hart, Manchester Citys målvaktslegendar sedan ett årtionde tillbaka, blev i somras ivägskickad till Torino i Italien, då nye tränaren Pep Guardiola ansåg att han inte behövde använda sig av den engelske landslagsmålvakten mer. Hart har gjort det bra i Italien, men många har frågat sig huruvida han kommer att återvända till Citys lönelista eller inte. Detta speciellt då Guardiola har en del problem för tillfället med förstemålvakten Claudio Bravo som inte har presterat särdeles väl mellan stolparna.

– Jag skulle säga att jag är ganska överflödig i min moderklubb för tillfället, sade stjärnmålvakten till BBC:s Premier League Show.

– Jag måste vara realistisk. Jag älskar den klubben och jag har alltid sagt att så länge de vill ha mig, så kommer jag att vara där. Men jag var alltid försiktig när jag sade det för jag är medveten om att i de stora, stora klubbarna kan saker förändras snabbt, precis som åsikter och folk som styr.

– Inte varje person kommer att gilla dig, alla kommer inte att vilja spela dig och det är business-sidan av det hela, något som jag har växt in i och jag kommer definitivt inte att ta det personligt. Jag vill spela fotboll, jag älskar att spela fotboll så om den chansen inte kommer att ges där, då kommer jag att se om mig efter andra möjligheter och göra det till mitt hem istället, avslutade Hart.

Manchester City står redo att möta Monaco i ett spännande returmöte i åttondelsfinalen av Champions League, där den första matchen slutade 5-3 fördel City.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply