Guardiola hyllar Cancelo – som ryktats vara på väg bort

Guardiola hyllar Cancelo - som ryktats vara på väg bort

João Cancelo skrev sommaren 2019 på för Manchester City då han anslöt från Juventus. Inledningsvis blev det dock sparsamt med speltid för portugisen på Etihad Stadium. Nu hyllas han av Pep Guardiola.

João Cancelo har är inne på sin första säsong i Manchester City. Portugisen fick inte någon lätt inledning på de brittiska öarna då det blev sparsamt med speltid. Efter återstarten har spelaren dock hittat formen, nu hyllas han av tränaren Pep Guardiol.a

– Det mest otroliga med Joao är att han nu är en helt annan person än när han kom. Vi behöver tid för att förstå varandra, han mig och jag och laget honom. Det jag vill ha är hans beteende som han visat efter omstarten. Tyvärr för oss, när vi kom tillbaka efter uppehållet var han den bästa spelaren på träningarna och var otrolig, och tyvärr hade han ett litet problem med benet och han stoppades ett tag, men allt jag vill med Joao är denna lycka på träningarna, och en relation med hans lagkamrater eftersom vi vet vilken kvalitet han har, säger han enligt Goal.com.

– Med sin glädje på träningarna kommer han att hjälpa oss mycket under de kommande säsongerna. Han förstår oss bättre än i början och vi förstår honom bättre. Ibland behöver du tid och nu är han glad. Han är en otrolig kommunikatör: vi är mycket glada över det han gjort de senaste månaderna, avslutar Guardiola.

SE ÄVEN: Uppgifter: Chelsea helt överens med Kai Havertz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply