Gabriel Jesus nobbade Inter och Juventus: ”Är ett Milanfan”

Gabriel Jesus nobbade Inter och Juventus för Manchester City

Anfallaren sökte utveckling

Manchester City var i somras flitiga på transfermarknaden och en av nyförvärven är den brasilianske anfallaren Gabriel Jesus från Palmeiras, som nu erkänt att han avböjde bud från Inter Milan och Juventus för Citys skull.

Gabriel Jesus är en mycket lovande talang från brasilianska Palmeiras som i somras värvades av Premier Leaguelaget Manchester City, som en av flertalet nya spelare. Den brasilianske anfallaren kommer dock att stanna med Palmeiras till i vinter på lån, då den brasilianska ligan slutar och 19åringen kan sluta upp med sitt nya lag i England. Nu har den unge anfallaren talat ut för den italienska tidningen Gazzetta dello Sports extratidning om hur han avböjde bud från Inter Milan och Juventus tidigare i somras.

– Det var inte ett enkelt beslut att ta, men jag ville bli bättre och det är vad som var skillnaden i slutändan. Att jobba med en fantastisk tränare som Guardiola är ytterligare en anledning till att jag var övertygad om att gå till Manchester City. Guardiolas roll var avgörande. Han ringde mig i somras och det var avgörande. Jag är överlycklig över att jag kommer att jobba med honom, berättade Gabriel för den italienska tidningen.

– Jag känner inte honom personligen, men han gav mig garantier gällande projektet. Jag sade nej till Inter och Juve, det stämmer. Jag är ett Milanfan! Avslutade anfallaren.

Gabriel representerar Brasilien och gjorde tidigare i år sin debut i a-landslaget, under OS i Rio i somras, och gjorde två mål som bidrog till att Brasilien tillslut vann hela turneringen på herrsidan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply