Gabriel Jesus förlänger med Manchester City

Gabriel Jesus förlänger med Manchester City

Nytt kontrakt – stannar fram till säsongen 2023

Manchester Citys anfallsstjärna Gabriel Jesus ser ut att bli kvar ett tag i Manchester. Det blå laget från staden har förlängt 21-åringens kontrakt fram till 2023.

Han ses fortfarande som en stortalang av många, även om han stundtals varit ordinarie på topp för sitt City. Det samtidigt som han blev uttagen till Brasiliens VM-trupp i somras, och även gjort det väldigt bra i sitt klubblag.

Men än kan brassen ta ytterligare ett steg, och Pep Guardiola har tålamodet att vänta in det. För nu är det officiellt, rapporterar Sky Sports, att City förlänger med Gabriel Jesus. Hans nya kontrakt sträcker sig enda till 2023.

Fler PL-stjärnor skriver nya kontrakt

LÄS MER: Vinnarodds NBA

Vad det gäller andra spelare som förlängt sitt kontrakt i PL så den spanske anfallaren Pedro gjort det. Han har lyckats med 28 mål på 131 matcher. Det är ingen statistik som bländar, och faktum är ju att den förre Barca-spelaren har kritiserats ganska rejält ibland.

Men samtidigt har även haft flera bra stunder. Det är något Sarri, klubbens nya tränare, verkar ha snappat upp. Och därför ger han nu Pedro chansen till ett extra år på kontraktet, som gör att att det nu sträcker sig fram till sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply