Danny Mills: “Liverpool bör försöka värva Leroy Sané”

Danny Mills- Liverpool bör försöka värva Leroy Sané

Tidigare City-spelaren uppmanar Liverpool till affär

Säger att Liverpool bör göra ett försök att värva Leroy Sané från Manchester City. Detta då spelaren endast har ett år kvar på sitt kontrakt.

Liverpool har vid flera tillfällen kopplats ihop med en värvning av Leroy Sané. Det är Jurgen Klopp som ska vara väldigt intresserad av sin landsman som har drygt ett år kvar på sitt kontrakt med Manchester City. 24-åringen har varit aktuell för en flytt till Bayern Munchen men en flytt till Allianz Arena kommer allt längre ifrån.

Nu säger Manchester Citys tidigare högerback att Liverpool bör försöka köpa loss Sané.

– Adama Traoré får en hel del rubriker på grund av sin fart och kraft men för att gå in i ett titelvinnande lag, för att ersätta någon som Sadio Mané eller Salah – jag tror inte att han är där ännu. Någon som Leroy Sané – möjligen. Han kommer tillbaka från en skada och har kopplats ihop med en flytt på sistone och kan bli överflödig (i City), säger han till Football Insider.

– Han är ung, en fantastisk talang och har erfarenhet. Det skulle vara mer realistiskt men jag vet inte om Manchester City skulle sälja till en rival, fortsätter Mills.

SE ÄVEN: Uppgifter: PSG intresserade av Ndombele

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply