Chocken: Manchester City värvar inte i januari

Chocken Manchester City värvar inte i januari
bet365

Manchester City väntas inte värva i vinter

Manchester City har under de åren gjort sig känd som en klubb som vet hur man spenderar pengar. Men nu kanske de inte kommer att värva alls under det stundande januarifönstret.

Ja, det kommer som en stor överraskning att City inte väntas värva i januari, enligt de uppgifter som Sky Sports har tagit del av. Men å andra sidan – vem skulle City köpa in? Med etablerade världsstjärnor på i stort sett varje position i laget kommer det troligtvis inte löna sig att spendera för mycket pengar, eller några alls, på en lirare som i bästa fall blir rotationsspelare, uppger engelsk media.

Funnits intressanta spelare

SE HÄR: Lönerna i Manchester City

Det är många klubbar som ska vara ute efter den holländske stortalangen. En av lagen är, utan tvekan, Manchester City. Det ljusblåa Manchester-laget ska, enligt uppgifter, vara beredda på att betala närmar 700 miljoner för den 21-årige mittfältaren.

En av de senaste spelarna att blandas ihop med United är holländaren Frenkie de Jong. Den 21-årige mittfältaren är Ajax senaste guldklimp, och snart kan de redan vara på väg att förlora honom. Inte minst eftersom några Premier League-klubbar visat intresse. Det började med Tottenham, och nu är även United där och drar, i spelaren som värdes upp till över 250 miljoner kronor till en början, även om siffran har stigit – och det rejält. Men för Citys del lär en sådan värvning först ske till sommaren i så fall.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply