Chelsea, Arsenal och Tottenham vill åt Sergio Aguero

Chelsea, Arsenal och Tottenham vill åt Sergio Aguero
bet365

Londonklubbarna är på helspänn

Sergio Aguero är ingen favorit hos nye Manchester City-tränaren Pep Guardiola för tillfället och detta har satt igång alarmklockorna hos de tre toppklubbarna i London, Chelsea, Arsenal och Tottenham, som alla ryktas vara intresserade av att värva anfallaren.

Manchester Citys nye tränare Pep Guardiola är en av de bästa tränarna i hela världen och han är vida känd för sina framgångar. Sedan i somras har han tagit över den engelska Premier Leagueklubben och systematiskt börjat sätta sin prägel på laget. Detta innebär spelare som kommer in och spelare som måste lämna för att göra plats. En av de spelare som ser ut att kunna lämna är stjärnanfallaren Sergio Aguero rapporterar Goal.

Efter att den argentinske anfallaren har fått starta två stycken matcher på bänken, en Premier Leaguematch mot Everton samt ett Champions Leaguemöte mot Barcelona, vilket har fått alarmklockor lite var stans att sätta igång. Det ser ut som att argentinaren inte är en särdeles stor favorit hos Guardiola, vilket med största sannolikhet innebär att han kommer lämna förr eller senare, med ett januarifönster som kommer upp om två månader. Det faktum att Aguero har bänkats har upprört och chockerat många men även fått Premier Leaguekonkurrenterna att börja gräva i plånboken.

Tre lag som sägs vara mycket intresserade av anfallaren är Chelsea, Arsenal och Tottenham. De tre Londonklubbarna sägs alla vara väldigt intresserade av vad som kommer att hända med anfallaren, med Chelsea som står först på tur. De har en stor budget för transfers så en potentiell värvning är inte alls otrolig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply