Zlatan nobbar Galatasaray – öppnar för MLS

Zlatan Ibrahimović vill inte till Turkiet

Zlatan Ibrahimović har varit ryktenas man under sommarens transferfönster. Igår bekräftade agenten Mino Raiola att Galatasaray visat sitt intresse för svensken – men idag uppger flera medier att han har andra planer.

Milan, Liverpool, Paris Saint-Germain och nu senast Galatasaray. Zlatan Ibrahimović framtida klubbadress har varit ett hett ämne i sommar. Det mesta pekade på en återvändo till den italienska storklubben, då 33-åringen själv vädjat till sin agent Mino Raiola om en övergång dit. Att ”Ibra” skulle pröva lyckan i Premier League var det också många som trodde, och så sent som igår var turkiska Galatasaray nästa lag att kopplas ihop med skyttekungen.

– Galatasaray vill värva Zlatan. Men det är inte upp till mig, utan PSG. Jag har fått ett erbjudande från Galatasaray gällande Zlatan. De ringer mig och jag kan ge dem lite information. Det är allt jag kan säga just nu, sa Raiola till turkiska Fotomac.

Nobbar turkarnas bud

Men någon flytt till Süper Lig blir det inte för Zlatans del. Enligt Gazzetta dello Sport har PSG-stjärnan tackat nej till ett erbjudande från Galatasaray, istället uppger tidningen att framtiden finns antingen i Paris eller Milano. Samtidigt har Ibrahimović själv talat väldigt varmt om Major League Soccer under sommaren, och öppnar nu för spel på andra sidan Atlanten.

”Jag ser Zlatan spela i USA”

I en intervju med Bleacher Report berättar han om att det kan bli aktuellt med en flytt till MLS.

– Jag ser Zlatan spela i USA, men när är omöjligt att säga, säger anfallaren i intervjun.

– Jag tycker att den amerikanska fotbollen växer åt rätt håll och den blir större och större. Du ser fler spelare på en hög nivå som kommer dit. Fler spelare blir nyfikna på MLS och jag är glad för deras skull då de förtjänar en hög nivå på ligan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply