Yerry Mina närmar sig Liverpool

Yerry Mina närmar sig Liverpool

Barcelona-försvararen på väg till Premier League

För Yerry Mina så har det än så länge inte blivit någon speltid att prata om i Barcelona. Något som gör att han nu är på väg bort från klubben.

Han värvades som en blivande storspelare, men det får vänta. För just nu har Yerry chansen att gå till till. Everton har bland annat ryktats vara intresserade av spelaren. Men dessutom har lokalrivalen hört av sig.

Även FC Liverpool intresserade

LÄS MER: Rasmus Dahlin lön 2018

Under de senaste åren har FC Barcelona haft problem med att hitta försvarare som man verkligen kan och vill satsa på. I vintras hämtade man in colombianen Yerry Mina från den brasilianska ligan men det har inte blivit mycket speltid på Camp Nou för spelaren. Totalt har det blivit 190 miljoner i den blåröda tröjan för colombianen och nu börjar det pratats om en utlåning. Det är framför allt Premier League det pratas om som en potentiell destination och 23-åringen kopplas nu ihop med en utlåning till Liverpool.

Det är spansk media som skriver att Yerry Mina kan lånas ut till Liverpool den kommande säsongen för att få speltid. I Barcelona har man redan spelare som Gerard Pique och Samuel Umtiti och det ser inte ut att bli något vidare speltid hos Los Culés den kommande säsongen. Just

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply