bet365

West Ham vill värva Daniel Sturridge

West Ham vill värva Daniel Sturridge
bet365

Sturridge kan lämna Liverpool för West Ham United

Anfallaren kan lämna efter att inte alls ha nått upp till tränarens förväntningar denna säsong. Sturridge har endast en start på kontot denna säsong.

Daniel Sturridge är en spelare som under de senaste säsongerna inte nått upp till den nivå han tidigare visat. Den engelske landslagsmannen har fått väldigt sparsamt med speltid denna säsong och nu uppger brittisk press att spelaren kan vara på väg att lämna för seriekonkurrenterna West Ham.

SE ÄVEN: Liverpools lönelista 2017

Enligt TMW kan spelaren som har kontrakt till och med sommaren 2019 lämna i sommar ha gjort sin sista match på Anfield och en eventuell affär kan komma att uppgå till mellan 10 och 15 miljoner euro. 27-åringen finns inte alls med i Jürgen Klopps planer för den kommande säsongen och nu vill man få in pengar för nya värvningar under sommarens transferfönster.

West Hams tränare Slaven Bilic har tidigare öppnat för en värvning av en anfallare i sommar och Sturridge ses som ett av alternativen.

– För två, tre år sen var Sturridge en otrolig spelare. Då var hans namn inte något som förknippades med West Ham. De fåtalet gånger han spelat denna säsong har man kunnat se hans kvalitéer och i matchen mot Stoke gjorde han det bra. När han får kontinuitet och spelar jämt är han en väldigt bra spelare. Det är en spelare som är intressant för oss och han är en av spelarna på listan över anfallare vi vill värva, avslöjade kroaten.

West Ham vill värva Daniel Sturridge

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply