Uppgifter: Simon Mignolet vill göra klart om framtiden

Uppgifter: Simon Mignolet vill göra klart om framtiden

Mignolet osäker på framtiden

Belgaren som fått agera andramålvakt bakom Loris Karius under den senaste tiden är osäker på en fortsättning på Anfield.

Simon Mignolet har inte haft någon lätt säsong bakom sig. Målvakten har fått mest sitta på bänken efter att Karius tagit plats mellan stolparna och nu kan han komma att lämna klubben. Enligt brittisk press ska målvakten nu vilja ha ett möte med Jurgen Klopp för att göra klart huruvida han stannar eller inte.

Det är The Sun som kommer med uppgifter om att 30-åringen inte ska vara övertygad om sin plats på Merseyside och öppnar dörren för att lämna om han inte blir garanterad den kommande säsongen. Tidningen skriver även att Mignolet ska ha flera erbjudanden att lämna The Reds för spel på annat håll och nu vill målvakten ta ett beslut.

Till skillnad från tidigare stänger det engelska transferfönstret redan den 9 augusti i sommar och det mesta tyder på att en flytt kan bli av innan detta datum.

Mignolet sitter på ett kontrakt med Liverpool som binder honom till klubben till och med sommaren 2021. Det är dock oklart hur mycket klubbledningen kommer att begära för att släppa Mignloet som kostade 10,6 miljoner när han anslöt från Sunderland sommaren 2013.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply