Uppgifter: Reus klar för Real Madrid

Marco Reus vara eller inte vara i Dortmund har varit en av höstens största snackisar, och det har ryktats om att klubbar som Liverpool, Manchester United och Bayern Munchen ska vara intresserade. Men enligt Daily Express har tysken själv nu bestämt sig för de regerande Champions League-mästarna Real Madrid, men han kommer flytta först i sommar.

Den brittiska tidningen skriver nämligen att Carlo Ancelottis Real har bestämt sig för att betala 25-åringens utköpsklausul på cirka 20 miljoner pund och att yttermittfältaren kommer skriva på ett lukrativt femårskontrakt. 

Dortmund har harvat i Bundesliga den här säsongen och man placerar sig efter dagens förlust i bottenmötet mot Werder Bremen på nedflyttningsplats, och på grund av det har flera spelare, förutom Reus, ryktats vara på väg bort från klubben. Till exempel har Mats Hummels under hösten ryktats vara nära en flytt till bland andra Manchester United och Arsenal, och Henrich Mkhitaryan har rapporterats vara nära både Arsenal och Liverpool. Även klubbens karismatiske tränare Jurgen Klopp har ryktats vara på väg bort från Dortmund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply