bet365

Uppgifter: Mané kan lämna Liverpool och ersättas av Barca-stjärnan

Uppgifter: Mané kan lämna Liverpool och ersättas av Barca-stjärnan

Dembélé ersättare Sadio Mané?

Enligt uppgifter ska Liverpool vara beredda att sälja en av sina publikfavoriter under det kommande transferfönstret. Detta för att värva in Ousmane Dembélé som fått sparsamt med speltid i FC Barcelona.

Den gångna säsongen tog sig Liverpool till final i UEFA Champions League. Det blev dock respass i finalen där man förlorade mot Real Madrid och i finalen var det Sadio Mané som gjorde The Reds mål. Spelaren är en publikfavorit på Anfield men det är inte helt säkert att stjärnan kommer att spela på Merseyside länge till. Enligt uppgifter ska Liverpool vara väldigt intresserade av att hämta in Ousmane Dembélé från Barcelona och nu skriver spansk press att det kan bli en flytt för Mané inom kort.

Det är den spanska tidningen Mundo Deportivo som rapporterar att Jurgen Klopp är väldigt intresserad av att köpa loss Dembélé. Den tyske stortränaren ska ha fått upp ögonen för fransmannen återigen efter att det blivit ont om speltid på Camp Nou under hösten. 21-åringen har inte haft det lätt då han vid tillfällen även blivit utbuat av hemmapubliken i nordöstra Spanien och det hela tyder allt mer på en flytt.

Mané sitter på ett treårskontrakt med Liverpool men det kan även bli så att man ser Dembélé som en ersättare på lång sikt och därmed ha de båda spelarna i klubben under ett par säsonger.

En övergång för Dembélé skulle komma att kosta omkring 100 miljoner euro.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply