Uppgifter: Liverpool vill värva Ousmane Dembélé – gratis

Uppgifter: Liverpool vill värva Ousmane Dembélé - gratis

Ousmane Dembélé sitter på ett utgående kontrakt med FC Barcelona. Nu sägs Liverpool vilja knyta till sig spelaren på fri transfer nästa sommar.

Trots en längre tid med förhandlingar har inte Ousmane Dembélé och FC Barcelona kommit överens om ett kontrakt. Den nuvarande överenskommelsen går ut efter säsongen och flertalet klubbar har anmält sitt intresse för att värva fransmannen. Liverpool har länge varit en av klubbarna som sagts vara intresserade av 24-åringen. Nu sägs man ha lagt upp en plan för att knyta till sig spelaren.

Det är TeamTalk som skriver att The Reds vill höra av sig till spelaren i vinter för att komma överens om ett kontrakt till nästa säsong. Man har dock flertalet konkurrenter i jakten på Dembélé. Klubbar som Manchester City, Chelsea, Bayern München och Juventus ska även visa intresse.

Tidigare har både Cadena COPE och Mundo Deportivo rapporterat om att Barcelona och Dembélé förhandlar om ett nytt kontrakt och att anfallaren ska vara beredd att gå ner i lön för att stanna på Camp Nou.

Dembélés tid i Barcelona har varit kantad av skador och efter att ha anslutit till klubben hösten 2017 har det blivit 30 mål och 21 assist på 118 matcher.

SE ÄVEN: United-stjärnan öppnar för flytt: ”Får se vad som händer efter säsongen”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply