Uppgifter: Liverpool vill ersätta Wijnaldum med Saúl

Uppgifter: Liverpool vill ersätta Wijnaldum med Saúl

Liverpool är på jakt efter en ersättare till Georginio Wijnaldum. Nu sägs man ha siktat in sig på Saúl Ñíguez från Atlético Madrid.

Atlético Madrid är säkra på att det kommer bli en lugnt sommar på transferfronten. Det finns dock ett namn som man förväntar sig lämna klubben, Saúl Ñíguez. Spelaren vill lämna i sommar men situationen lär inte lätt. Spelaren har kontrakt till och med sommaren 2026 med en utköpsklausul på 150 miljoner euro. Atlético Madrid stänger inte dörren för att släppa mittfältaren men samtidigt har man bestämt sig för att inte acceptera vilken summa som helst. Samtidigt vill spelaren endast lämna om det kommer ett intressant projekt.

Nu kommer uppgifter om att Liverpool ska ha siktat in sig på spelaren för en värvning i sommar. Det är Daily Mirror som skriver att The Reds ska på nytt vara intresserade av spelaren, detta efter en tid av att det hela ska ha legat på is.

26-åringen var den gångna säsongen med och vann La Liga under Diego Pablo Simeone. Den personliga biten var dock inte den bästa för Saúl som nu kan komma att packa väskorna för en flytt till Anfield.

SE ÄVEN: Officiellt: Patson Daka klar för PL-klubb

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply