Uppgifter: Liverpool siktar in sig på Nicolas Pepe

Uppgifter: Liverpool siktar in sig på Nicolas Pepe

Pepe till Liverpool?

Liverpool som vann Champions League för drygt en vecka sedan sägs nu vilja förstärka offensiven med Lilles anfallaren Nicolas Pepe.

Den gångna helgen vann Liverpool tillslut Champions League efter att ha slagit Tottenham i finalen med 2-0. Målen gjordes av Mohamed Salah och Origi och tillslut fick Jurgen Klopp vinna en titel efter flera finalförluster. The Reds har ett bra lag men trots det vill man förbättra anfallslinjen i sommar och det är speciellt ett namn som kopplas ihop med en flytt till Anfield.

Enligt brittisk press vill Liverpool värva Nicolas Pepe under det stundande transferfönstret. 24-åringen har slagit igenom i franska Lille den gångna säsongen och nu vill alltså Klopp se spelaren i Premier League till hösten. Det är transferexperten Duncan CastlesDaily Record som rapporterar om Liverpools intresse att köpa loss ivorianen och att han kommer bli en av möjligen två storvärvningar under sommarens transferfönster.

– Vad jag har hört är att Liverpool är i kontakt med Pepes agent för att diskutera en affär. Han är intresserad av att komma och och hur mycket det skulle kosta. Lille är medvetna och väntar på att ett bud ska komma in, säger Castles i podden Transfer Window.

Pepe har denna säsong stått för 22 mål på 38 matcher i franska Ligue 1.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester City på jakt efter Joao Cancelo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply